TRANSFER: Rode Duivel speelt zich in de kijker bij absolute topclub’

Dennis Praet maakt de laatste tijd furore bij het Italiaanse Sampdoria. Dit is ook de topclubs opgevallen en nu is bekend geworden dat Juventus hem in de gaten houd. Dit weet de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio te melden.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

De Oude Dame zou overwegen om komende zomer een bod uit te brengen op hem. En mogelijk komt het ook tot een deal, want Juventus heeft enkele troeven die het in de strijd kan gooien. Zo zou Sampdoria geïnteresseerd zijn in Juve-spelers Mandragora, Cerri en Mattiello. Een ruil behoort dus tot de mogelijkheden.

Het bericht TRANSFER: Rode Duivel speelt zich in de kijker bij absolute topclub’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer