KVM blijft: “Bedevaart naar Scherpenheuvel”, KVM zakt: “Dronken worden” – Sporza.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Sporza.be

KVM blijft: "Bedevaart naar Scherpenheuvel", KVM zakt: "Dronken worden"
Sporza.be
Ik heb namelijk beloofd dat ik te voet naar Scherpenheuvel zal gaan, als KV Mechelen zich kan redden", zegt Poot op Radio 2 Antwerpen. "Er staan nog vier wedstrijden op het programma en ik geloof erin." Als Van Wijk Mechelen in de hoogste klasse kan ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer