Rode Duivel kan opvolger worden van Diego Maradona

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Napoli presteert dit seizoen erg goed. De club staat op de eerste plaats in de Italiaanse Serie A met een punt voorsprong op Juventus.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

Elfvoetbal schrijft: “Met topschutter Dries Mertens in de spits is Napoli dit seizoen een ploeg die niet te stuiten is in de Serie A.” De Napolitanen verspeelden slechts negen punten dit seizoen. Alleen Europees vielen de resultaten wat tegen: derde in Champions League in een groep met Feyenoord, Manchester City en Shakthar Donetsk.

De laatste jaren draaide Napoli goed mee in de top van het Italiaanse voetbal, de laatste vijf jaar eindigden ze vier keer in de top drie. Nu lijkt de Scudetto dichterbij dan ooit. Dit jaar lijkt de kans het grootst dat Mertens eindelijk in de voetsporen van Diego Maradona kan treden als winnaar van de Serie A met Napoli.

Het bericht Rode Duivel kan opvolger worden van Diego Maradona verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Rode Duivel kan opvolger worden van Diego Maradona

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Napoli presteert dit seizoen erg goed. De club staat op de eerste plaats in de Italiaanse Serie A met een punt voorsprong op Juventus.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

Elfvoetbal schrijft: “Met topschutter Dries Mertens in de spits is Napoli dit seizoen een ploeg die niet te stuiten is in de Serie A.” De Napolitanen verspeelden slechts negen punten dit seizoen. Alleen Europees vielen de resultaten wat tegen: derde in Champions League in een groep met Feyenoord, Manchester City en Shakthar Donetsk.

De laatste jaren draaide Napoli goed mee in de top van het Italiaanse voetbal, de laatste vijf jaar eindigden ze vier keer in de top drie. Nu lijkt de Scudetto dichterbij dan ooit. Dit jaar lijkt de kans het grootst dat Mertens eindelijk in de voetsporen van Diego Maradona kan treden als winnaar van de Serie A met Napoli.

Het bericht Rode Duivel kan opvolger worden van Diego Maradona verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer