Spelers van KV Mechelen hebben opvallende mascotte in volle degradatiestrijd … – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Nieuwsblad

Spelers van KV Mechelen hebben opvallende mascotte in volle degradatiestrijd ...
Het Nieuwsblad
Do or die, alles of niets: en of KV Mechelen voor een levensbelangrijke match stond. De spanning was dan ook te snijden, het degradatiespook loerde om de hoek. Maar als een volleerde Ghostbuster wist Pedersen het – toch voor eventjes – te verdrijven ...
Timmermans: "Impact van Dennis van Wijk is heel groot"Sporza.be

alle 4 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer