Stevige waarschuwing voor KV Mechelen: “Behoud is col buiten categorie” – VoetbalNieuws.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

VoetbalNieuws.be

Stevige waarschuwing voor KV Mechelen: "Behoud is col buiten categorie"
VoetbalNieuws.be
KV Mechelen deed afgelopen weekend een uitstekende zaak in de strijd om het behoud door AS Eupen met 1-0 opzij te zetten. Het gaf zo de rode lantaarn weer door aan zijn tegenstanders, maar daarmee is de strijd zeker nog niet gestreden. Peter ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer