Kleine ramp voor staartploeg Eupen: volledige centrale defensie is out – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Nieuwsblad

Kleine ramp voor staartploeg Eupen: volledige centrale defensie is out
Het Nieuwsblad
KAS Eupen staat na het verloren degradatieduel tegen KV Mechelen voor enkele cruciale weken met oog op het behoud. De Panda's kwamen helaas niet ongeschonden uit die wedstrijd want hun volledige centrale driemansverdediging geraakte geblesseerd. Eupen ...
Malinwa zal het graag horen: 'Eupen zwaar gehavend naar de Gaverbeek'VoetbalNieuws.be

alle 2 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer