KV Mechelen-trainer Van Wijk haalt uit: “Bloedhekel aan spelers die zeiken … – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Nieuwsblad

KV Mechelen-trainer Van Wijk haalt uit: “Bloedhekel aan spelers die zeiken ...
Het Nieuwsblad
KV Mechelen tankte vertrouwen met een 5 op 9, maar Denis van Wijk is niet overál tevreden over. Hij laakt het gebrek aan fitheid bij enkele winteraanwinsten. “De tijd dat je kon excelleren met een buikje is voorbij. Je moet fit zijn. We hebben dat al ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!