‘De hele G5 aast op hem, maar Genk en Anderlecht willen het verst gaan om … – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Voetbalkrant

'De hele G5 aast op hem, maar Genk en Anderlecht willen het verst gaan om ...
Voetbalkrant
KRC Genk en Anderlecht hebben de linksvoetige verdediger hoog op het verlanglijstje staan, laat Het Belang van Limburg weten. De Limburgers lichtten zopas de opties in het contract van Nastic en Uronen, maar willen Cobbaut er graag bij. Hetzelfde geldt ...
'RSCA drukt door voor seizoensrevelatie, Genk geeft niet op'VoetbalNieuws.be

alle 3 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer