Ex-Rode Duivel: “KV Mechelen enige Belgische club die mij tot dusver wil” – VoetbalNieuws.be

facebook TIP: Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!!

VoetbalNieuws.be

Ex-Rode Duivel: "KV Mechelen enige Belgische club die mij tot dusver wil"
VoetbalNieuws.be
KV Mechelen is volop bezig met samenstellen van zijn kern voor volgend seizoen en één speler wordt nadrukkelijk gelinkt aan de Maneblussers. Igor De Camargo is dé prioriteit in de spits. "KV Mechelen, met wie ik al onderhandelde, is de enige Belgische ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer