FT België: Igor De Camargo keert terug naar onze competitie – de grote droom … – Het Laatste Nieuws

facebook TIP: Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!!

Het Laatste Nieuws

FT België: Igor De Camargo keert terug naar onze competitie - de grote droom ...
Het Laatste Nieuws
De aanvaller heeft straks een eerste gesprek met het bestuur van KV Mechelen. Zij hopen De Camargo te overtuigen om bij hen te tekenen. Een akkoord tussen beide partijen is er zeker nog niet. De ex-international heeft nog andere opties - waaronder een ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer