FT België: Mechelen en De Camargo praten – de grote droom van Ivan Leko … – Het Laatste Nieuws

facebook TIP: Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!!

Het Laatste Nieuws

FT België: Mechelen en De Camargo praten - de grote droom van Ivan Leko ...
Het Laatste Nieuws
KV Mechelen en De Camargo praten eerste keer. Igor De Camargo (35) landde vanmorgen in België. De aanvaller heeft straks een eerste gesprek met het bestuur van KV Mechelen. Zij hopen De Camargo te overtuigen om bij hen te tekenen. Een akkoord ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer