‘KV Mechelen haalt vandaag opnieuw een speler van Club Brugge in huis, ook … – Voetbalkrant

facebook TIP: Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!!

Voetbalkrant

'KV Mechelen haalt vandaag opnieuw een speler van Club Brugge in huis, ook ...
Voetbalkrant
De 35-jarige aanvaller wordt al een tijdje aan Mechelen gelinkt. Hij scoorde bij de Cypriotische landskampioen APOEL Nicosia 18 keer en is transfervrij. Colin Coosemans ziet dan weer een verhuis naar KV Oostende zitten. Voorlopig is het verschil tussen ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer