Malinwa rijft twee nieuwe aanwinsten binnen – Gazet van Antwerpen

facebook TIP: Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!!

Voetbalkrant

Malinwa rijft twee nieuwe aanwinsten binnen
Gazet van Antwerpen
KV Mechelen legt vandaag Club Brugge-verdediger Laurent Lemoine (20) vast en ook Igor de Camargo is eindelijk klaar om te tekenen. Hij scoorde dit seizoen nog achttien keer en brengt KV niet alleen scorend vermogen, maar ook ervaring en mentaliteit ...
'KV Mechelen haalt vandaag opnieuw een speler van Club Brugge in huis, ook ...Voetbalkrant

alle 2 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer