Ex-bondscoach vindt dat Kevin De Bruyne verkeerd gebruikt wordt

Voormalige coach van de Rode Duivels René Vandereycken vindt dat sterspeler Kevin de Bruyne verkeerd wordt gebruikt in het nationale elftal.

“De Bruyne heeft een sterke oefencampagne gespeeld, maar ik vind dat hij iets te laag stond voor zijn kwaliteiten”, aldus Vandereycken in Het Nieuwsblad. “Hij is niet te beroerd om zich weg te cijferen, maar hij is geen verdediger.”

“Tegen sterke ploegen heb je zijn inzicht en passing hoger op het veld nodig. Nu moest zijn laatste pass van iets te ver komen. Hij heeft te weinig spelers alleen voor doel kunnen brengen. Zonde als je ziet wat hij bij Manchester City heeft getoond.”

Het bericht Ex-bondscoach vindt dat Kevin De Bruyne verkeerd gebruikt wordt verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Ex-bondscoach vindt dat Kevin De Bruyne verkeerd gebruikt wordt

Voormalige coach van de Rode Duivels René Vandereycken vindt dat sterspeler Kevin de Bruyne verkeerd wordt gebruikt in het nationale elftal.

“De Bruyne heeft een sterke oefencampagne gespeeld, maar ik vind dat hij iets te laag stond voor zijn kwaliteiten”, aldus Vandereycken in Het Nieuwsblad. “Hij is niet te beroerd om zich weg te cijferen, maar hij is geen verdediger.”

“Tegen sterke ploegen heb je zijn inzicht en passing hoger op het veld nodig. Nu moest zijn laatste pass van iets te ver komen. Hij heeft te weinig spelers alleen voor doel kunnen brengen. Zonde als je ziet wat hij bij Manchester City heeft getoond.”

Het bericht Ex-bondscoach vindt dat Kevin De Bruyne verkeerd gebruikt wordt verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer