Bart Verhaeghe heeft opvallend lage verwachtingen van de Rode Duivels op het WK

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Iedereen heeft torenhoge grote verwachtingen van de Rode Duivels maar vicevoorzitter van de Belgische voetbalbond Bart Verhaeghe tempert de verwachtingen. Hij zet wat lager dan menig ander supporter.

“Het wordt geen gemakkelijke klus”, zegt Verhaeghe aan VTM Nieuws. “De ambitie van de Voetbalbond is allereerst om de groepswedstrijden door te komen. Maar we weten dat het moeilijke wedstrijden zullen worden. Elk elftal wil zijn land verdedigen en er staat vaak veel op het spel. Maar het moet wel lukken om door te gaan naar de achtste finale.”

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

“Dan wacht sowieso een sterke tegenstander, eentje van ons niveau. Als je de kwartfinale haalt, weet je dat de doelstelling behaald is. Dan krijgen we sowieso een groter land tegenover ons. Alles wat je dan nog verder haalt, is gewoonweg fantastisch.”

Het bericht Bart Verhaeghe heeft opvallend lage verwachtingen van de Rode Duivels op het WK verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer