‘Club Brugge heeft toptransfer bijna te pakken na nieuw miljoenenbod’

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Landskampioen Club Brugge is naar verluidt bereid om flink te gaan investeren. Ze willen serieus werk gaan maken van de Argentijnse verdediger Marcos Senesi. Hij staat in eigen land onder contract bij San Lorenzo. Er is nog geen akkoord op clubniveau, maar beide partijen zouden wel naar mekaar toegroeien. Club zou een nieuw bod van 4.5 miljoen dollar, een slordige 3.8 miljoen euro, hebben gedaan op 70% van de transferrechten. San Lorenzo zou op 5 miljoen dollar mikken, het verschil is dus zeker niet onoverkomelijk.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE SEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

De twee clubs zouden in de komende dagen verder onderhandelen en er wordt snel een doorbraak verwacht. Zo reisde Senesi alvast niet mee naar Brazilië voor een oefenwedstrijd tegen Chapecoense.

Het bericht ‘Club Brugge heeft toptransfer bijna te pakken na nieuw miljoenenbod’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer