Competitiestart nadert: wie moet straks hart vasthouden voor degradatie (en … – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Voetbalkrant

Competitiestart nadert: wie moet straks hart vasthouden voor degradatie (en ...
Voetbalkrant
En wie moet er straks vrezen voor een scenario à la KV Mechelen? Lees: een ambitieuze club die compleet verrassend in de penarie belandt. We zien niet meteen een club in dat schuitje belanden, maar het mag natuurlijk nooit uitgesloten worden.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer