Eden Hazard nam Rode Duivel apart: “Waarom steek je je weg?”

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Geen finale voor de Rode Duivels maar wel het mooiste spel. Eden Hazard was dit toernooi één van de uitblinkers en heeft nu zelfs de aanvoerdersband om.

De superster van Chelsea FC werd in het verleden wel eens een gebrek aan beroepsernst en iets te veel speelsheid verweten, maar in Rusland liet hij een erg gemotiveerde en gefocuste indruk achter. En dat was niet enkel op het veld te merken. Zo nam Hazard ook naast het veld zijn verantwoordelijkheid als aanvoerder op.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, vertelt bijvoorbeeld wat er precies gebeurde tussen Hazard en Romelu Lukaku tijdens de rust van de eerste groepswedstrijd. “Hazard sprak tot dan liever met de voeten dan met de mond, maar tijdens de wedstrijd tegen Panama vroeg hij tijdens de rust aan Romelu Lukaku waarom die zich constant wegstak. De spits draaide meteen een knop om, maakte twee goals en groeide in dit toernooi lang boven zichzelf uit.”

Het bericht Eden Hazard nam Rode Duivel apart: “Waarom steek je je weg?” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer