Engelse bondscoach laat zich uit over herkansing tegen Duivels

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Zaterdag staat de troostfinale op het programma. De Rode Duivels spelen dan tegen Engeland in Sint-Petersburg om de derde plaats op het WK. Veel zin lijken de Engelsen niet te hebben in deze partij.

Zo liet bondscoach Gareth Southgate uitschijnen dat hij de zogenaamde troostfinale eigenlijk overbodig vindt. “Eerlijk: het is niet een wedstrijd die een ploeg wil spelen. We hebben twee dagen om ons voor te bereiden. We willen een prestatie van grote trots leveren”, zo vertelde de razend populaire trainer tegenover The Daily Mail.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

Maar Southgate twijfelt er niet aan dat zijn spelers met de nodige motivatie aan de aftrap zullen verschijnen. “Elke keer als we het nationale shirt dragen, dragen we dat met trots. We willen goed spelen en we willen winnen. Natuurlijk wordt het een heel moeilijke taak in de volgende vierentwintig uur om de spelers mentaal klaar te krijgen voor zo’n wedstrijd. Dat wordt de uitdaging.”

Het bericht Engelse bondscoach laat zich uit over herkansing tegen Duivels verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer