‘Grote problemen op komst tussen Ruud Vormer en Club Brugge?’

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Bij landskampioen Club Brugge is Ruud Vormer één van de dragende spelers. Blauw/Zwart wil het contract van de Nederlander graag openbreken maar hebben beide een andere visie over de voorwaarden.

Volgens Het Laatste Nieuws wil Club de Gouden Schoen maar een verlenging van één jaar, tot medio 2021, aanbieden. De international gaat daar niet mee akkoord en hij wil er één van twee jaar. Bovendien zijn beide partijen het ook niet eens over de financiële voorwaarden in het contract.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE SEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Vormer voelt dit aan als een gebrek aan respect en zou opties hebben in het verre Oosten en in de woestijn. Beide partijen gaan de komende weken wel verder onderhandelingen.

Het bericht ‘Grote problemen op komst tussen Ruud Vormer en Club Brugge?’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer