“Hij kan Moussa Dembélé opvolgen bij Rode Duivels”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Aanstaande zaterdag staat nog de troostfinale op het programma voor de Rode Duivels maar daarna gaan ze naar huis. Het is misschien wel het laatste toernooi van Moussa Dembele. Op een persconferentie lang voor zijn halve finale zei hij ook al dat hij misschien zou overwegen om te stoppen. Hij is niet ongelukkig bij nationale ploeg, maar wel erg blessuregevoelig”, stelt analist Eddy Snelders.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

Maar niet getreurd, want ook de opvolging staat alweer klaar. Als vervanger voor die laatste bijvoorbeeld, tipt Snelders op Dennis Praet van Sampdoria. “Hij is een tijdje in de vergeethoek beland door de prestaties van de andere middenvelders, maar hij is misschien een alternatief voor Dembélé als die stopt. Hij heeft toch al veel ervaring opgedaan in Italië”, aldus de voormalig assistent-bondscoach bij Sporza.

Het bericht “Hij kan Moussa Dembélé opvolgen bij Rode Duivels” verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer