Kevin De Bruyne: “Als we bij elkaar blijven”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Sterkhouder van de Rode Duivels Kevin de Bruyne denkt dat er nog veel moois in het verschiet ligt voor Belgie. Als deze groep bij elkaar blijft dan kunnen ze nog een mooi EK en WK gaan meemaken.

“We kwamen naar hier om wereldkampioen te worden, maar in het voetbal verlies je nu eenmaal wedstrijden”, stelt de nummer 7 van de Rode Duivels. “We hopen dit toernooi in de troostfinale op een goede manier af te sluiten. Zaterdag gaan we nog vol voor de derde plaats.”

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE SEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Niet tegen Kroatië, wel tegen Engeland. In de groepsfase werd het 1-0 voor de Rode Duivels met een doelpunt van Adnan Januzaj. De Engelsen kwamen een dag later in actie en hebben dus een dag minder recuperatietijd. Dat kan in het voordeel van de Duivels spelen, op het einde van een lang seizoen. Kevin De Bruyne voelt zich nog goed en wil met een bronzen medaille naar huis.

“Ik ga niet over anderen praten, maar als we bij elkaar blijven kunnen we iets doen over twee jaar op het EK”, kijkt de gangmaker van Manchester City vooruit. “Ik ben 27 jaar oud, ik ga door. Maar onderschat de opofferingen niet die wij al al die jaren hebben moeten doen…”

Het bericht Kevin De Bruyne: “Als we bij elkaar blijven” verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer