Vijf ‘nieuwe’ gezichten voor Duivelse defensie genoemd

Zaterdag spelen de Rode Duivels hun laatste wedstrijd op het WK. De troostfinale staat dan op het programma tegen Engeland. Daarna mag de selectie op vakantie. Maar snel zullen er weer een aantal belangrijke wedstrijd voor de deur staan. In het najaar bijvoorbeeld, gaan alweer de kwalificaties voor het EK 2020 én de Nations League van start.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

Voor bondscoach Roberto Martinez vormt dat een uitstekende gelegenheid om een aantal nieuwe jongens bij de groep te halen. Met name in de defensie is dat geen overbodige luxe. Analist Eddy Snelders geeft bij Sporza alvast enkele alternatieven. “Boyota en Dendoncker zijn er nu al bij en hopelijk groeien zij nog. Er is ook nog Denayer, die is op het EK onderuit gegaan, maar is wel nog een optie. Ook Brandon Mechele heeft stappen gezet, maar moet bevestigen. We hebben toch graag jongens die in buitenland ook al iets gepresteerd hebben.”

Ook Mechele’s ex-ploegmaat Bjorn Engels is een optie en dan staan er nog enkele jongeren te popelen om zich te tonen. “Engels heeft geen gelukkig seizoen achter de rug, maar die kan nog terugkomen. Ik hoor veel positieve geluiden over Zinho Vanheusden, maar hij heeft nog te weinig gespeeld om er een echt beeld over te vormen. Hoe gaat Cobbaut het doen bij Anderlecht?”, vraagt Snelders zich af.

Het bericht Vijf ‘nieuwe’ gezichten voor Duivelse defensie genoemd verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer