Kristinsson drukt meteen zijn stempel op Sporting Lokeren, en dat ondervinden spelers aan den lijve

Sporting Lokeren haalde vorige week met Runar Kristinsson een nieuwe trainer in huis. De IJslander vervangt Georges Leekens en probeerde tijdens zijn eerste trainingen in het Waasland meteen zijn stempel te drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kristinsson drukt meteen zijn stempel op Sporting Lokeren, en dat ondervinden spelers aan den lijve

Sporting Lokeren haalde vorige week met Runar Kristinsson een nieuwe trainer in huis. De IJslander vervangt Georges Leekens en probeerde tijdens zijn eerste trainingen in het Waasland meteen zijn stempel te drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *