Club wil langs de kassa passeren en vraagt ‘hoogste bedrag ooit’ voor een speler

Club Brugge wil volgende zomer langs de kassa passeren. José Izquierdo, die zich afgelopen zomer nog een transfer door de neus geboord zag, is grof wild geworden op de Europese markt na zijn goal tegen Leicester. En daar wil blauw-zwart munt uit slagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Club wil langs de kassa passeren en vraagt ‘hoogste bedrag ooit’ voor een speler

Club Brugge wil volgende zomer langs de kassa passeren. José Izquierdo, die zich afgelopen zomer nog een transfer door de neus geboord zag, is grof wild geworden op de Europese markt na zijn goal tegen Leicester. En daar wil blauw-zwart munt uit slagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *