Analisten loven herpakking van Brugge: “Straf dat ze zo terugkomen na blammage tegen Leicester”

In de studio van Telenet Play Sports kreeg presentator Karl Vannieuwkerke vrijdagavond het gezelschap van Marc Degryse, Rick de Leeuw en Piet den Boer. Na de match waren ze vol lof voor Club Brugge en erg kritisch voor KV Mechelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Analisten loven herpakking van Brugge: “Straf dat ze zo terugkomen na blammage tegen Leicester”

In de studio van Telenet Play Sports kreeg presentator Karl Vannieuwkerke vrijdagavond het gezelschap van Marc Degryse, Rick de Leeuw en Piet den Boer. Na de match waren ze vol lof voor Club Brugge en erg kritisch voor KV Mechelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *