TRANSFER: Schalke 04 wil zich versterken met Anderlecht-flop

In het verleden speelde aanvaller Marko Marin enkele jaren voor RSC Anderlecht maar een succes werd het niet. Hij werd in 2015 door Chelsea uitgeleend aan Anderlecht, maar hij kwam er niet verder dan 6 competitiewedstrijden en 2 bekerwedstrijden.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Het voormalige toptalent herpakte zich snel. Bij Trabzonspor speelde hij nadien een sober seizoen, maar hij kwam weer elke week aan spelen toe. Olympiakos merkte dat op en haalde hem weg bij Chelsea en in Griekenland bloeit hij helemaal open. In twee seizoenen tijd was hij er in de competitie goed voor 11 goals en 7 assists.

Dankzij zijn goede vorm is Marin volgens Bild in beeld bij Schalke 04. Ook Nicolai Müller (Hamburg) en Zlatko Junuzovic (Werder Bremen) worden genoemd.

Het bericht TRANSFER: Schalke 04 wil zich versterken met Anderlecht-flop verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *