LIVE (20u45). Kegelt KV Mechelen Antwerp uit de beker in streekderby? – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

LIVE (20u45). Kegelt KV Mechelen Antwerp uit de beker in streekderby?
Het Laatste Nieuws
... • Aftrap om 20u45 • Achter de Kazerne • 1/16de finale Beker van België • Zorgt KV Mechelen in eigen huis voor verrassing? Alle updates. Live. Statistieken. Opstelling. Meer over. Beker van België · KV Mechelen · Achter de Kazerne · sport ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!