Dominant voetbal, groeiend vertrouwen en 12 op 12: is KV Mechelen nu echt … – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Voetbalkrant

Dominant voetbal, groeiend vertrouwen en 12 op 12: is KV Mechelen nu echt ...
Voetbalkrant
De focus lag duidelijk op goede passing, de bal ging vlotjes rond en Mechelen kon tal van kansen creëren met drie goals als resultaat. Afgelopen weekend deden ze net dat opnieuw met een OH Leuven in nood als het volgende slachtoffer (3-0). Het perfecte ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!