Journalisten die KV Mechelen volgen en topmedewerkers club verhoord – Sport.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Sport.be

Journalisten die KV Mechelen volgen en topmedewerkers club verhoord
Sport.be
Johan Timmermans, voorzitter van KV Mechelen, heeft bevestigd dat drie mensen betrokken bij de club zijn meegenomen voor verhoor. Ook twee regiojournalisten die KV Mechelen op de voet volgen werden woensdagavond nog altijd vastgehouden voor ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!