KV Mechelen belooft volle medewerking aan gerechtelijk onderzoek – Metro België

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Metro België

KV Mechelen belooft volle medewerking aan gerechtelijk onderzoek
Metro België
KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans kan voorlopig nog geen details geven over de huiszoeking van het parket bij zijn club. “Als advocaat weet ik dat je weinig kan doen terwijl het onderzoek loopt.” De club uit 1B is een van de ploegen waar de ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!