Ook onze journalist werd verhoord in de zaak van de ‘Propere Handen’ – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Nieuwsblad

Ook onze journalist werd verhoord in de zaak van de 'Propere Handen'
Het Nieuwsblad
David Van den Broeck is al drie jaar 'clubwatcher' voor Het Nieuwsblad en volgt het reilen en zeilen bij KV Mechelen op de voet. Clubwatchers houden dagelijks contact met coaches, spelers, bestuurders en makelaars. Dus ook met Dejan Veljkovic, die als ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!