Parket doet onderzoek naar matchfixing in Jupiler Pro League: om welke … – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

Parket doet onderzoek naar matchfixing in Jupiler Pro League: om welke ...
Het Laatste Nieuws
Net zoals Eupen verplicht was te winnen, zo was ook KV Mechelen verplicht te winnen tegen Waasland-Beveren om zijn hachje te redden. Tot de 72ste minuut lijkt er geen vuiltje aan de lucht. KVM staat 2-0 voor dankzij goals van Mera (48') en Bandé (56'), ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer