Dennis Van Wijk (ex-KV Mechelen) slachtoffer van matchfixing? “En ik werd toen … – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Voetbalkrant

Dennis Van Wijk (ex-KV Mechelen) slachtoffer van matchfixing? "En ik werd toen ...
Voetbalkrant
Terwijl de voetbalwereld in rep en roer stond, zat Dennis Van Wijk (ex-KV Mechelen) gisteren op zijn gemak. Al beseft hij ook dat de degradatiestrijd van vorig seizoen hem misschien uiteindelijk zijn job gekost heeft. Toen al maakte Van Wijk ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!