Dreigt een schrapping voor KV Mechelen? Dit zegt het bondsregelement – Sporza.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Dreigt een schrapping voor KV Mechelen? Dit zegt het bondsregelement
Sporza.be
Uit het onderzoek van het Federaal Parket blijkt dat er aanwijzingen zijn van private omkoping in het kader van de redding van KV Mechelen. Welke impact kan dit hebben? In het slechtste geval kan de club geschrapt worden. Dat zegt althans het ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!