Financieel directeur KV Mechelen aangehouden op verdenking van matchfixing – De Standaard

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

De Standaard

Financieel directeur KV Mechelen aangehouden op verdenking van matchfixing
De Standaard
In de Operatie 'Schone Handen' zijn 28 verdachten opgepakt. 22 verdachten zullen worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter, maakte het federaal parket donderdagmiddag bekend op een persconferentie. De financieel directeur van KV Mechelen is ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!