KV Mechelen: “Als club niet betrokken bij illegale praktijken” – Sporza.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Sporza.be

KV Mechelen: "Als club niet betrokken bij illegale praktijken"
Sporza.be
"KV Mechelen benadrukt ten stelligste dat het als club niet betrokken is bij illegale praktijken", reageert de club in een statement op haar website. "Op geen enkel moment heeft KVM initiatief genomen om afspraken te maken om wedstrijden te beïnvloeden.".


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!