KV Mechelen-voorzitter Timmermans: “Hoop dat men hele stal uitmest” – Sporza.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Sporza.be

KV Mechelen-voorzitter Timmermans: "Hoop dat men hele stal uitmest"
Sporza.be
... om 6 uur uit hun bed gelicht en meegenomen voor verhoor, maar ik heb er nog altijd geen nieuws van", bevestigt Timmermans. "Ze hebben ook aangeklopt bij KV Mechelen om een aantal administratieve documenten en contracten van spelers in te kijken." ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer




STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!