Ondertussen op de training van KV Mechelen: business as usual (maar niemand … – Gazet van Antwerpen

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Gazet van Antwerpen

Ondertussen op de training van KV Mechelen: business as usual (maar niemand ...
Gazet van Antwerpen
Alsof er niets aan de hand is. Zo werkten de spelers van KV Mechelen voormiddag hun training af. Zondagavond wacht de wedstrijd tegen Tubeke. Het schandaal waarin drie van de clubleiders verwikkeld zijn mag de goede flow in de competitie duidelijk niet ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!