Probeerde KV Mechelen matchen te fixen voor behoud in eerste? – De Morgen

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

De Morgen

Probeerde KV Mechelen matchen te fixen voor behoud in eerste?
De Morgen
Wedstrijdvervalsing, dan toch weer, dertien jaar na de zaak rond gokchinees Zheyun Ye? Met de voorleiding van topscheidsrechters Vertenten en Delferière en een persmededeling van het federaal parket lijkt ongeloof ongepast. Vooral voor KV Mechelen ...
Gerecht heeft bewijzen van vervalste topmatchenDe Tijd

alle 3 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!