Van Wijk: “Voel me bedot door KV Mechelen” – VoetbalNieuws.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

VoetbalNieuws.be

Van Wijk: "Voel me bedot door KV Mechelen"
VoetbalNieuws.be
Dennis Van Wijk werd dit seizoen al snel ontslagen bij KV Mechelen. Hij zakte vorig jaar met KVM naar Eerste Klasse B en is geschokt door de gebeurtenissen in Mechelen. "Ik viel van mijn stoel toen ik de persconferentie van het federaal parket zag.
Dennis Van Wijk reageert op matchfixingverhaal KV Mechelen: "Ik viel van mijn ...Voetbalkrant
Werd Van Wijk met KV Mechelen slachtoffer van matchfixing? “En ik werd toen ...Het Nieuwsblad
Dennis van Wijk is in shock en haalt uit naar KV MechelenVoetbal24.be (persbericht)
Het Laatste Nieuws -NRC -Sport.be
alle 101 nieuwsartikelen »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!