Wat nu met KV Mechelen? Donkere wolken pakken zich samen, supporters … – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Voetbalkrant

Wat nu met KV Mechelen? Donkere wolken pakken zich samen, supporters ...
Voetbalkrant
Het maakt dat de situatie er in Mechelen momenteel allesbehalve rooskleurig voorstaat. Als de club effectief heeft geprobeerd actief om te kopen, dan zal dat mogelijk zware gevolgen hebben. Via de sociale media zijn de supporters van Malinwa alvast in ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE MECHELEN OP FACEBOOK!