On-waar-schijn-lijk: Carcela, Wesley & co moeten nóg langer wachten op beslissing over hun eventuele schorsing

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

De Pro League verkeert natuurlijk in crisis door de operatie ‘Propere Handen’, maar een andere soap krijgt ondertussen nog een nieuw hoofdstuk. De beslissing over een viertal schorsingen wordt nog maar eens opgeschoven.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
On-waar-schijn-lijk: Carcela, Wesley & co moeten nóg langer wachten op beslissing over hun eventuele schorsing

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

De Pro League verkeert natuurlijk in crisis door de operatie ‘Propere Handen’, maar een andere soap krijgt ondertussen nog een nieuw hoofdstuk. De beslissing over een viertal schorsingen wordt nog maar eens opgeschoven.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer