Jelle Van Damme (35) wil afsluiten bij Antwerp, maar nu nog niet: “Ik teken met mijn ogen dicht én met mijn slechte hand”

Jelle Van Damme heeft jarenlange ervaring in de top opgedaan bij Anderlecht en Standard, maar dat kan je stilaan ook over Antwerp gaan zeggen. Als het van de 35-jarige verdediger afhangt, vertrekt hij nooit meer op de Bosuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jelle Van Damme (35) wil afsluiten bij Antwerp, maar nu nog niet: “Ik teken met mijn ogen dicht én met mijn slechte hand”

Jelle Van Damme heeft jarenlange ervaring in de top opgedaan bij Anderlecht en Standard, maar dat kan je stilaan ook over Antwerp gaan zeggen. Als het van de 35-jarige verdediger afhangt, vertrekt hij nooit meer op de Bosuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jelle Van Damme (35) wil afsluiten bij Antwerp, maar nu nog niet: “Ik teken met mijn ogen dicht én met mijn slechte hand”

Jelle Van Damme heeft jarenlange ervaring in de top opgedaan bij Anderlecht en Standard, maar dat kan je stilaan ook over Antwerp gaan zeggen. Als het van de 35-jarige verdediger afhangt, vertrekt hij nooit meer op de Bosuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jelle Van Damme (35) wil afsluiten bij Antwerp, maar nu nog niet: “Ik teken met mijn ogen dicht én met mijn slechte hand”

Jelle Van Damme heeft jarenlange ervaring in de top opgedaan bij Anderlecht en Standard, maar dat kan je stilaan ook over Antwerp gaan zeggen. Als het van de 35-jarige verdediger afhangt, vertrekt hij nooit meer op de Bosuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jelle Van Damme (35) wil afsluiten bij Antwerp, maar nu nog niet: “Ik teken met mijn ogen dicht én met mijn slechte hand”

Jelle Van Damme heeft jarenlange ervaring in de top opgedaan bij Anderlecht en Standard, maar dat kan je stilaan ook over Antwerp gaan zeggen. Als het van de 35-jarige verdediger afhangt, vertrekt hij nooit meer op de Bosuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jelle Van Damme (35) wil afsluiten bij Antwerp, maar nu nog niet: “Ik teken met mijn ogen dicht én met mijn slechte hand”

Jelle Van Damme heeft jarenlange ervaring in de top opgedaan bij Anderlecht en Standard, maar dat kan je stilaan ook over Antwerp gaan zeggen. Als het van de 35-jarige verdediger afhangt, vertrekt hij nooit meer op de Bosuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jelle Van Damme (35) wil afsluiten bij Antwerp, maar nu nog niet: “Ik teken met mijn ogen dicht én met mijn slechte hand”

Jelle Van Damme heeft jarenlange ervaring in de top opgedaan bij Anderlecht en Standard, maar dat kan je stilaan ook over Antwerp gaan zeggen. Als het van de 35-jarige verdediger afhangt, vertrekt hij nooit meer op de Bosuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jelle Van Damme (35) wil afsluiten bij Antwerp, maar nu nog niet: “Ik teken met mijn ogen dicht én met mijn slechte hand”

Jelle Van Damme heeft jarenlange ervaring in de top opgedaan bij Anderlecht en Standard, maar dat kan je stilaan ook over Antwerp gaan zeggen. Als het van de 35-jarige verdediger afhangt, vertrekt hij nooit meer op de Bosuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *