Adrien Trebel was rond met andere club

facebook TIP: Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!!

Adrien Trebel speelt zijn wedstrijden nog steeds voor Anderlecht maar het had weinig gescheeld of hij was vertrokken. Er werd hem een nieuw contract voorgeschoteld maar hij hield de boot af. Nu blijkt waarom hij dat deed.

Trebel had een persoonlijke overeenkomst met FC Porto. De onderhandelingen met Hertha BSC en Celtic zaten ook in een vergevorderd stadium. De voormalige middenvelder van FC Nantes en Standard wou graag aan een nieuw avontuur beginnen.

Maar de vraagprijs van Anderlecht bleef 10 miljoen euro. De drie geïnteresseerde clubs wensten die som niet op tafel te gooien voor een 27-jarige speler.

“De coach was duidelijk: van hem mocht ik niet weg. De voorzitter wilde me ook graag houden, maar hij zei me: ‘Adrien, als je absoluut de stap wil zetten, dan zijn we bereid mee te werken aan de juiste voorwaarden, want er was je een transfer beloofd.’ Ik vond die houding knap”, blikt Adrien Trebel terug in Het Laatste Nieuws.

“Je weet wat je hier verliest, maar niet wat je ginder wint. Bovendien konden de coach en de voorzitter – zelfs op vakantie hielden we voortdurend contact – me overtuigen van hun project. Trouwens: Celtic of Porto, dat zijn mooie clubs, maar het is toch geen verbetering in vergelijking met Anderlecht?”

Het bericht Adrien Trebel was rond met andere club verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer