OPVALLEND: Kylian Mbappé kiest niet voor Messi, Ronaldo, Neymar of Hazard

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Volgens de Franse stervoetballer zou het schande zijn als de Gouden Bal dit jaar niet naar een Franse speler zou gaan. De aanvaller van PSG won met Frankrijk de wereldtitel op het WK 2018 in Rusland. Luka Modric stond in het verliezende kamp.

De Kroatische spelmaker van Real Madrid werd zowel door de UEFA als de FIFA al verkozen tot Speler van het Jaar, maar beide prijzen staan minder hoog aangeschreven dan de Ballon d’Or.

“Ik heb alles gedaan wat in mijn macht lag”, zegt Mbappé tegen het Franse persbureau AFP. “We zitten in een WK-jaar, dus dat zal zeker meewegen.”

De winnaar van de Gouden Bal wordt op 3 december bekendgemaakt. Naast Mbappé maken nog meer Franse internationals kans op de prijs: Antoine Griezmann, N’Golo Kanté, Hugo Lloris, Raphaël Varane en Paul Pogba.

Het bericht OPVALLEND: Kylian Mbappé kiest niet voor Messi, Ronaldo, Neymar of Hazard verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!