Truienaar Jan Boden is videoanalist bij KV Mechelen – Het Belang van Limburg

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Belang van Limburg

Truienaar Jan Boden is videoanalist bij KV Mechelen
Het Belang van Limburg
Naast Rob Schoofs en coach Wouter Vrancken is er met Jan Boden (34, foto) nog een Truienaar in dienst bij KV Mechelen. De videoanalist was de voorbije drie seizoenen aan de slag bij THES, maar hij volgde Vrancken richting Maneblussers.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer