Bob Peeters kent straf na woede-uitbarsting – Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Bob Peeters kent straf na woede-uitbarsting  Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages

Zondag 18 november won KFCO Beerschot Wilrijk met 1-2 op bezoek bij KVC Westerlo. Na het laatste fluitsignaal was Westerlo-trainer Bob Peeters razend op ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer