12 Belgische profclubs dagen niet op voor overleg – Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! 12 Belgische profclubs dagen niet op voor overleg  Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages

Op vraag van Westerlo-manager Herman Wijnants was er een overleg voorzien tussen de profclubs en Melchior Whathelet, die de werkgroep ronde hervorming ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer