De ‘package deal’ van KV Mechelen: “Als Seth bij­tekent, is de kans groot dat ik ook blijf”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Joachim Van Damme en Seth De Witte zijn op en naast het veld onafscheidelijk. De ervaren ‘broeremannen’ – zoals de bijnaam luidt – lijken een ‘package deal’ te worden voor KV Mechelen.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
De ‘package deal’ van KV Mechelen: “Als Seth bij­tekent, is de kans groot dat ik ook blijf”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Joachim Van Damme en Seth De Witte zijn op en naast het veld onafscheidelijk. De ervaren ‘broeremannen’ – zoals de bijnaam luidt – lijken een ‘package deal’ te worden voor KV Mechelen.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer