De ‘package deal’ van KV Mechelen: “Als Seth bij­tekent, is de kans groot dat ik ook blijf”

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Joachim Van Damme en Seth De Witte zijn op en naast het veld onafscheidelijk. De ervaren 'broeremannen' - zoals de bijnaam luidt - lijken een 'package deal' te worden voor KV Mechelen.
facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
De ‘package deal’ van KV Mechelen: “Als Seth bij­tekent, is de kans groot dat ik ook blijf”

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Joachim Van Damme en Seth De Witte zijn op en naast het veld onafscheidelijk. De ervaren 'broeremannen' - zoals de bijnaam luidt - lijken een 'package deal' te worden voor KV Mechelen.
facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer